zondag 25 januari 2015

STICHTING KANKERBEHANDELEN.NL

CITAAT WEBSITE WWW.KANKERBEHANDELEN.NL :
De Telegraaf van 13 april:
 Daarin verklaart prof. dr. René Bernards, top¬onderzoeker van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam, het volgende: „Driekwart van alle kanker¬geneesmiddelen werkt niet…! Drie van de vier patiënten hebben dan ook geen baat bij het medicijn dat hun gegeven wordt. Dramatisch. Chemo¬therapie is ooit ontwikkeld vóórdat we enig benul hadden van de oorzaak van kanker. Chemo was een botte bijl ”tegen álles wat snel deelt”. Tot nu toe was er echter niets beters voorhanden. Sommige therapieën die je toedient bij longkanker of alvleesklierkanker worden vaak meer voor de vorm gegeven dan voor de werkzaamheid. We weten althans dat de kans dat het werkt klein is.”
En verder: „Jaarlijks geeft de wereld 49 miljard dollar uit aan kanker-medicijnen. Daarvan wordt 37 miljard dollar (!) gebruikt om patiënten eigenlijk alleen maar zieker te maken, in plaats van beter.
(Stichting Kankerbehandelen is er op initiatief van (ex-) terminaal kankerpatiënten. Sommigen van hen overwonnen hun dodelijke kanker door middel van alternatieve en complementaire therapieën.)



© kanker gezond(er) benaderen 2015.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten